ONZE PRODUCTEN

Kapsalon Kaper gebruikt professionele producten van Wella voor huid en haar.

Wella Professionals biedt verzorging die je met je zintuigen kunt ervaren. Tot leven gebracht met Care3. Hoge prestaties die je kunt zien, aanraken en voelen.

 

CARE

ENRICH

VOOR DROOG EN BESCHADIGD HAAR

 

Herstelt en beschermt droog en beschadigd haar, zodat het weer vitaal wordt. Zie glad, sterk haar van de haaraanzet tot de punten. Voel ongelooflijke zachtheid. Ruik heerlijke, fijne geuren.

BRILLIANCE

VOOR GEKLEURD HAAR

 

Onze meest geavanceerde kleurverzorging voor een kleur die lang blijft zitten en er gezond uitziet met het Microlight Crystal Complex. Zie ultieme kleurglans. Voel aantrekkelijk zacht haar. Ruik heerlijke, fijne geuren.

COLOR RECHARGE

VOOR HET OPFRISSEN VAN GEKLEURD HAAR

 

Laat jouw Wella Professionals-kleur weer opfrissen. De juiste hoeveelheid kleurpigmenten geven gekleurd haar een zachte opfrissing, zonder dat de in de salon gecreëerde kleur wordt beïnvloed en zonder de negatieve bijverschijnselen van vlekken op de huid. Zie elke dag opgefrist haar. Voel onweerstaanbare zachtheid. Ruik de aantrekkelijke geur.

BALANCE

VOOR HOOFDHUIDVERZORGING

 

Verzacht, kalmeert en verfrist de hoofdhuid, zodat deze heerlijk fris aanvoelt. Zie Calm hair&scalp. Voel schoon haar en een frisse hoofdhuid. Ruik kalmerende, heerlijke geuren.

AGE

VOOR RIJPER HAAR

 

Versterkt de natuurlijke beschermlaag van het haar en helpt de effecten van de tijd te weerstaan.Zie haar dat er jonger uitziet. Voel sterk en zacht haar. Ruik heerlijke, fijne geuren.

SUN

VOOR ZONBESCHERMING

 

Hoogwaardige zonverzorging die je kunt zien, voelen en ruiken. Zie glans die de zon overtreft. Voel sensuele zachtheid. Ruik opwindende zomergeuren.

SERVICE

SERVICE SUPPORT

 

Gebruik stylingproducten uit de derde fase op droog haar voor het afwerken en het mooier maken van de haarstijl.

OIL REFLECTIONS

VOOR ALLE HAARTYPES

 

Deze multi-sensuele olie, met macadamia-olie, avocado-olie en vitamine E, bekend als natuurlijk antioxidant, verzorgt het haar zodat het glad en glossy wordt. Maakt het haar niet zwaar.  Glanzende, sensuele finish: speciaal ontworpen om de glans van Wella Professionals Color te verbeteren.

STYLING

WET

STYLING VOORBEREIDING

 

Gebruik de stylingproducten uit de Wet-fase om volume en tastbare beweging te creëren.

DRY

CREËER VORM EN TEXTUUR

 

Gebruik als het haar droog is en klaar om gekneed te worden voor textuur, straightening of definitie.

FINISH

SET THE LOOK

 

Gebruik stylingproducten uit de derde fase op droog haar voor het afwerken en het mooier maken van de haarstijl.

FOR MEN

SP MEN

VOOR MANNEN

 

Een productlijn die inspeeld op de toenemende vraag naar producten speciaal voor mannen, met mooi haar en een gezonde hoofdhuid.

MENU